четвртак, 24. август 2017.

Sexy Long Sleeve Backless Slimming See-Through Dress

Kako sam najavila u prethodnom postu, danas vam predstavljam i drugu haljinu koja mi je stigla sa Rosegal sajta. Ukoliko ste propustile post, možete ga pročitati ovde: Mini Bodycon Womens Peplum Dress..
Haljina je crne boje, cela je od čipke i ima gola leđa koja su ukrašena prelepim crnim lančićima koji se stavljaju na haljinu nakon oblačenja, pomoću malih prekački. Materijal je veoma kvalitetan i prijatana, rastegljia je pa mislim da bi je mogle nositi i osobe koje nose L veličinu. Ova haljina je M veličine. 

Prati liniju tela i veoma lepo stoji kada se obuče, što možete videti na slikama. 
Možete je nositi za neke posebne događaje poput venčanja, rođendana ili sličnih događaja. Možete je kobinovati uz crvene, crne ili roze cipele, mislim da bi se uz njih najlepše uklopila. Trenutno je na velikom sniženju, pa ukoliko želite da je kupite požurite, jer ne znam tačno do kada popust traje. Sada košta svega 12$ što je oko 1000 dinara, mislim da takvu haljinu kod nas po toj ceni ne možemo naći.
Haljina izgleda ovako:








Kako bi ste pogledale celokupnu ponudu sajta i izabrale nešto za sebe ili svoju porodicu, sajt možete pogledati ovde: Rosegal.

Da li vam se dopada moj izbor?

8 коментара: