уторак, 22. јануар 2019.

Moj Šminkeraj: Ingrid Ideal Face Contouring Cream - Paleta Za Konturisanje Lica

Nakon nekoliko nedelja testiranja Ingrid Ideal Face Contouring Cream palete za lice, vreme je da vam prenesem svoje konačne utiske o njoj. Jedna sam od onih koja smatra da kada lepo konturišete lice, naglasite sve ono što je lepo i sakrijete manje nepravilnosti, skoro ceo makeup je gotov i jedino što vam fali jeste malo maskare i ruža. 


U ovoj prelepoj paleti imate sve što vam je potrebno za završni deo šminkanja lica odnosno konturisanje, paleta se sastoji od tri proizvoda:
  • tamnog kremastog pudera - za savršenu korekciju određenih delova lica,
  • svetlog kremastog pudera - za posvetljivanje i isticanje određenih delova lica,
  • kremastog hajlajtera - za hajlajtovanje željenih delova lica.
Paleta je težine 18 graama što znači da sadrži po 6g proizvoda, koji će vas siguro dugo služiti. Pakovanje palete je veoma lepo, napravljeno od čvrste plastike pa ga bez problema možete nositi svuda sa sobom - ukoliko idete na putovanja. Namenjena je za sve tipove kože a pigmentacija odgovara kako damama sa svetlijim tako i sa tamnijim tenom kože. 

Nije mi bilo potrebno mnogo vremena kako bih stekla prve utiske o ovom proizvodu, u principu ili mi se nešto dopada ili ne. Ova paleta je kremaste teksture, lako se nanosi i blenda. Po nekom nepisanom pravilu bilo bi poželjno koristiti je beauty blenderom ali ja je korstim četkicama za šminkanje, dok hajlajter volim nekad da nanesem i prstima, smatram da je tada pigmentacija bilo kog hajlajtera mnogo bolja i izraženija. 
U ovoj sjajnoj paleti dobijate tri jako dobra proizvoda za konturisanje lica, kako nisu previše pigmentovana pogodna su svakom tenu. Pigentacija je odlična, ni previše jaka ni slaba, baš onakva kakva treba da bude, zahvaljujući tome makeup izgled prirodno i sveže i krajnji efekat šminkanja izgleda kao da ste bile na profesionalnom šminkanju. Sjajno se kombiniuje uz Ingrid IdeaLumi tečni puder,  o kom ste pre par dana čitale na blogu, tako da su ta dva proizvoda pravi duo. 

Ono što bih morala da kažem jeste da traje na licu sve do momenta dok ne poželite da skinete šminku, lagana je za lice, nije mi izazvala nikakve iritacije ili bubuljice i nije se ni makla ili ''zamrljala'' tokom čitavih 14h od šminkanja. Podjednako je dobra kao i Ingrid HD Beauty Innovation bronzer i hajlajter o kom ste prethodne godine mogle čitati utiske na blogu. 

Smatram da svaka devojka ili žena treba da ima jednu ovakvu paletu, jer u njoj dobija sve što joj je potrebno za savršeno konturisanje lica. Pored toga što je vrlo kvlitetna, jako je i povoljna i možete je nabaviti za samo 699 RSD putem online prodavnice Kozmetika i Parfemi RS, na porudžbine iznad 1000 RSD imate besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu.

P.S. Izvinite što vam nisam pripremila fotografiju kako izgleda na licu, zbog hormona mi je lice malo u problematičnom stanju, ali uskoro očekujte detaljan makeup look sa Ingrid kozmetikom. :-)

Da li ste je koristile i kakvi su vaši utisci?

Нема коментара:

Постави коментар