субота, 12. јануар 2019.

Online Shopping for Baby - Banggood Site

Drage moje dame, danas vam pišem o još jednoj online kupovini, ovaj put sa kineskog sajta Banggood. Moram vam reći da je ovo jedna prelepa kupovina, za mene čak i najlepša sa ovog sajta. Zbog čega, saznajte u nastavku posta.

 Kao što rekoh, ovo je meni najlepša kupovina jer sam kupila neke mnogo lepe stvarčice za beku koja nam stiže uskoro. Paket je stigao jako dobro zapakovan, za nekih petnaest dana od poručivanja a dodatnih troškova carine nije bilo. 

Prvo što sam kupila jeste prelepa žuta kapica, malo je deblja i idealna je za hladnije dane. Veoma je kvalitetna i drago mi je da sam izabrala baš nju. Možete je kupiti i u drugim bojama, mislim da su u pitanju roze i plava, svakako planiram da nekoj narednoj kupovini da nabavim i roze.
Kupila sam još jednu kapicu, izuzetno tanju od prve ali ipak prelepu. Ukrašena je roze mašnom, bele je boje. Mnogo je lepa i takođe je možete nabaviti u još par boja a na sajtu je možete pogledati ovde:  Silk Newborn Infant Toddler Girls Baby Bedding Head Accessoriess Hair Stripe Bowknot Beanie Hat Comfy Cap - Blue.
Pored kapice, kupila sam i jednu roze traku za glavu koja je od čipke. Jako je lepa i rastegljiva, sigurna sam da će beki stajati lepo i da će nam biti korisna. Na sajtu je možete pogledati ovde:  Baby Headbrand Cute Baby Girl Kid Infant Flower Pearl Lace Hairdress.
Kako sam planirala da ova cela kupovina bude za bebu, izabrala sam bila i jednu edukativnu igračku ali kako je nije bilo na stanju morala sam da izaberem nešto drugo. Izabrala sam vodootporne lampice, dužine deset metara koje rade na baterije. I ranije sam poručivala ovakve lampice i zadovoljna sam njihovim kvalitetom. Na sajtu ih možete pogledati ovde:  10M 100 LED Battery Operated Silver Wire String Fairy Light Christmas + Remote Controller - RGB.
Da li vam se dopada ova kupovina i da li bi volele više ovakvih postova o dečijim stvarčicama da čitate?

2 коментара:

  1. Divne stvari! Kapica je preslatka, trakica takodje! Sve mi se dopada ♥ ♥ ^_^

    Novi post! 💖

    ОдговориИзбриши
  2. These items are so cute and sweet! Would you like to follow each other? If the answer is yes, please subscribe on my YouTube channel and left comment & I'll follow you back on your blog.
    Blog - http://www.exclusivebeautydiary.com/search/label/en
    YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=YdX-b4gNzEE

    ОдговориИзбриши