среда, 25. мај 2016.

Brushegg-pranje četkica za šminkanje

Sve mi volimo da se šminkamo i mackamo, ali kada treba nakon šminkanja da operemo četkice i aplikatore tada i nismo baš raspoložene, zar ne? No, tu je spas za nas, Brushegg za čišćenje četkica. Nedavno sam kod moje drage Tijane sa bloga Sreća je zdravlje osvojila ovu spravicu pa sam rešila da vam prenesem svoje utiske. 
Pre svega ću vam pokazati kako brushegg izgleda:


Prvo sam pripremila posudu sa vodom u kojoj ću prati aplikatore, Brushegg, Nivea sapun i aplikatore za senku i puder..



Zatim sam počela da perem, prvo aplikator za puder pa zatim za senku. Prljavština je polako spadala a na brushegg-u se vidi kako nečistoća sa njih spada:




Još malo sam prala, kada sam završila aplikatori su izgledali jako čisto i učinak se znatno video, razlika je očigledna zar ne?




Zatim sam odložila aplikatore da se suše, oprala brushegg i čisto da vidite kako je voda u kojoj sam prala izgledala nakon čišćenja:


Brushegg se jako lako pere i brzo se suši. Jako me je iznenadio svojim kvalitetom i preporučujem ga svima, jer se uz pomoć njega četkice i aplikatori mnogo brže i bolje peru. Zaista jako korisna stvarčica koju treba da imaju sve one dame koje se često šminkaju. Cena ovog čarobnog Brushegga je samo 350,00 RSD i možete ga poručiti kod Teodore na stranici Lolin svet


Na koji način vi perete četkice? Da li vam se svideo Brushegg?

5 коментара: