петак, 13. мај 2016.

Fontelina parfem



Kada se radi o parfemima, mislim da o njima nije dovoljno ni pričati ni pisati, mislim da ih treba prvo lepo osetiti i doživeti. Već neko vreme koristim ovaj Fontelina parfem od Farmasija, i moram da podelim svoje utiske sa vama. Ovaj parfem me je blago reći oduševio. Njegove cvetne i voćkaste note su stvarno nešto posebno. I ranije sam koristila Farmasi kozmetiku, ali nisam ni predpostavila da su im parfemi tako lepi i kvalitetni.
Fontelina nam dolazi u divnoj staklenoj bočici od 50.ml, i pravi je letnji parfem. Ukoliko želite da mirišete lepo, zavodljivo i senzualno ovo je idealan parfem za vas!
Dovoljno je naneti dve kapi parfema, da bi se miris tokom celog dana osećao na nama. Nije mnogo jak i pravo je letnje osveženje. 



Fontelina je pravi romantičan parfem, sadrži hladne mirisne note jagoda, malina, kruške, toplih tonova lotosa, mangolije i vanile. Jako mi je žao što je povučen iz prodaje, i što ga više nema. Nadam se da će biti ponovo u prodaji i da ćete imati priliku da probate ovu čaroliju parfema a i ja da nabavim još jedan. :)
Cena ovog parfema je bila oko 800.dinara.  


Da li ste probali ovaj parfem? Da li koristite Farmasi kozmetiku? Kakvi su vaši utisci? 

2 коментара: