уторак, 24. мај 2016.

Golden Rose Lipstick Velvet Mette 22



Kao što sam i rekla kada sam najavila novitete, ruževima nikada ne mogu da odolim. Dugo sam se dvoumila izmedju nijanse 08 i nijense 22, ali nijansa 22 je presudila. :) Ovo je Golden Rose Velvet Matte 22 karmin, dolazi nam u kvalitetnoj plastičnoj ambalaži, dobijamo, 4, 2 g ruža što je za tu cenu jako povoljno. Ono što mi se svidja kod ove ambalaže ruža je to što kada kupimo ruž on bude u providnoj foliji, tako smo sigurne da ga niko pre nas nije koristio što je za svaku pohvalu. Ova linija ima čini mi se, 29 nijansi tako da je teško odlučiti se koju izabrati. 

Ruž se mnogo lako nanosi, i jednim premazom dobijemo punu boju ruža. Jako dugo traje na usnama, satima nije potrebno ništa dirati ni popravljati.


Ono što bih dodala, nakon dugo vremena ruž samo polako počinje da bledi, ne stvaraju se mrlje niti se vide komadići ruža na usanama. Kada ga nanesem na usne deluje mi jako lagano jer ih ne isušuje niti zateže. Miris ruža je jako blag, lep i dopadljiv kao i sam ruž. Ima jako dobru pigmentaciju i baš je dugotrajan. Ono što je jako bitno da napomenem da ne sadrži paraben!
Šta nam kaže proizvođač: Golden rose velvet matte daje mat baršunasti finiš vašim usnama svojom visokopigmentiranom i dugotrajnom formulom. Glatko klizi, neguje i hidrira vaše usne zahvaljujući ovlaživaču i vitaminu E. Proizvod ne sadrži paraben i dermatološki je  testiran.
Na usnama izgleda ovako:

Ovaj karmin me je jako oduševio svojom teksturom, pigmentacijom i dugotrajnošću. Svakako će biti jedan od favorita jer je jedan od najkvalitetnijih koje sam probala i što je odnos cene i kvaliteta više nego odličan. Žao mi je što nisam kupila bar još dve nijanse karmina, ali biće prilike sigurno jer su predivni i baš su ostavili pozitivan utisak na mene.
Cena karmina je 199,00 RSD i možete ga kupiti u Liliju i DM-u.

Da li bih ga preporučila vama: Da, karmin je odličan i nikako se nećete prevariti ako ga kupite
Da li bih ga ponovo kupila: Da! 
Ocena 1/10:  10

6 коментара:

  1. Izgleda da jedino na mojim usnama nisu najdugotrajniji. Okej su, ali uvek biram Aura mat ili nove Gr tečne mat, puno duže traju nego Gr velvet matte.
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta" :*

    ОдговориИзбриши
  2. Izgleda da jedino na mojim usnama nisu najdugotrajniji. Okej su, ali uvek biram Aura mat ili nove Gr tečne mat, puno duže traju nego Gr velvet matte.
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta" :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja više volim klasične karmine, a GR.kozmetiku volim još od detinjstva. Meni se ovaj ruž baš divno pokazao, i planiram bar još jedan da kupim. :* <3

      Избриши
  3. Volim GR ruževe generalno mada su sa novim mat tečnim pobedili :)

    ОдговориИзбриши
  4. Lepa boja ruža ali ja više volim sjajeve za usne.

    ОдговориИзбриши