уторак, 10. мај 2016.

Potrošeni proizvodi


Danas sam malo detaljnije pospremala svoju policu sa šminkom, i našla par potrošenih prizvoda koji će ići sa nje. Pa sam rešila da Vam napišem par reči o njima,moje utiske i kako su se pokazali, nešto kao grupna recenzija. :)


Ovaj šampon sam sasvim slučajno kupila, htela sam da kupim masku ali sam greškom stavila šampon u korpu. To je Loreal elseve color-vive-negujući šampon za bojenu kosu. Ima jako lep miris, kosa bude lepa i talasasta, i koliko mi se čini boja i dalje ostaje onako intezivna, i posle mnogo pranja. Ovo pakovanje je od 250 ml, i cena je oko 350 dinara. Možete ga kupiti u svim Lily drogerijama.


Phyotokeratine šampon i sprej sam koristila neko vreme kako bih oporavila svoju kosu, ali zbog njegove cene sam prinudjena da prestanem sa korišćenjem.  Jako kvalitetni proizvodi, koji daju ogromne pozitivne rezultate. Kosa bude mnogo lepša. ne rascvetava se i dosta brže raste. Kod mene je ovo bilo, mini putno pakovanje a cena ovog šampona od 200.ml iznosi oko 1900.dinara.
Po meni, jedni od najboljih preparata za negu kose, i ko može sebi da priušti rado ih preporučujem.


S-qito free sam dobila u jednoj nagradnoj igri, to je sprej protiv ujeda komaraca i insekata. Kada Vas nešto ujede, naprskate jednu kap spreja i bol i svrab nestaju. Jako koristan i kvalitetan sprej, u ovoj bočici od 8.ml, ima dovoljno spreja za 100 prskanja. Žao mi je što sam ga potrošila, jer ne znam gde mogu da nabavim.


Golden Rose city style maskaru sam kupila u Liliju,  jako me je oduševila jer daje odličan volumen i lepu gustinu. Cena ove maskare je 200.dinara. Jako je povoljna i kvalitetna, ali ja sam za promenu posle nje kupila isto Golden Rose ali malo drugačiju, jer uvek volim da probam nešto novo.


Nivea stress protect pruža dodatnu zaštitu od znojenja prouzrovanog stresom. Divan dezodorans bez kog leto ne sme da prodje. Kao što sam već rekla nivau obožavam i rado je koristim i preporučujem. Cena ovog dezodoransa iznosi 320.dinara.


 Avon colortrend puder sam koristila jako dugo, jer je minimalna količina pudera dovoljna da pokrije celo lice. Štiti lice sa SPF 15 filterom, daje licu blistav izgled. Lepo pokriva i jedan je od mojih favorita. Cena ovog pudera iznosi 260.dinara.


Oriflame ruž, nijansa nežno roze. Jako dugo sam ga koristila, gotovo svaki dan. Ima nežno roze boju, i kada se nanese na usne izgleda kao sjaj. Dugo je postojan na usnama. Ja obožavam ruževe, i ovo mi je jedan od omiljenih. Tada sam ga platila oko 300.dinara, mada vredi mnogo više.


Da li ste koristile nešto od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci?

4 коментара:

  1. Анониман10. 5. 2016. 03:48:00

    Planiram isprobati
    Golden Rose city style maskaru, stoga sto je povoljna, nemam sta izgubiti. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Neno, svakako ti je preporucujem jer je najpovoljnija i daje lep volumen. Ja sam je koristila dva meseca, toliko mi je trajala. Za taj novac bolju nigde ne mozemo naci. :)

      Избриши
  2. Elseve sam koristila, zadovoljavajuci je, a Nivea je standardno dobra :)
    Super post draga :*

    ОдговориИзбриши