понедељак, 13. јун 2016.

Biomelem - Šampon Hidrira i Umiruje

Pozdrav svima, dugo vam nisam pisala zbog ličnih problema ali sam vam spremila za danas jednu recenziju. Radi se o šamponu kompanije Biomelem koji hidrira i umiruje.

Pre nego što počnem da pišem, prvo bih spomenula za one koji ne znaju da već dugo koristim Biomelem šampone a utiske o prethodnom šamponu koji sam koristila možete pročitati ovde.



Linija šampona pod nazivom ,, Moć Cveća'' u ponudi ima šest vrsta šampona za sve tipove problema sa kosom a to su: 
Revitalizuje, Regeneriše, Hrani - hidrira i jača, Hidrira i umiruje, Intezivno neguje, Sprečava i uklanja perut''.
Izabrala sam šampon hidrira i umiruje jer je to ono što je potrebno mojoj kosi. Na samom početku recenzije istakla bih da su Biomelem šamponi poznati po odličnom odnosu cene i kvaliteta tako da su pristupačni za sve. 

Biošampon hidrira i umiruje iritacije kod masne kose. moja kosa je do temena masna a pri vrhovima suva zbog toga sam se odlučila za njega. Biošampon za razliku od drugih šampona u osnovi ima čistu, izvorsku, oligomineralnu vodu, biljne ekstrate kamilice, koprive, nane, pantalona i alantiona zahvaljujući kojima hidrira i umiruje hidrira, regeneriše i revitalizuje kosu dajući joj mekoću, volumen i sjaj. 



U odnosu na prethodni biošampon koji sam koristila posle korišćenja ovog  šampona kosa mi je malo mekša što mi prija, takodje mi se više dopada i miris šampona koji podseća na miris dečijih šampona. Teksura šampona je gelasta, providna i jako puno peni što ja volim. Tako da nije potrebno mnogo šampona istiskivati na kosu. Posle dva pranja kose primetila sam znatno veći volumen tako da ću četku za feniranje odložiti u ormar jer mi više nije potrebna. :)   O sjaju kose mogu pričati do sutra, kosa deluje kao da je farbana jer ima baš onako lep sjaj kao posle farbanja. Snajka mi je dolazila u goste i pitala me: ,, Kakva je to farba, jesi se skoro farbala?'' Na šta sam se slatko nasmejala i rekla to je samo Biomelem šampon za kosu. Nije mogla da veruje kakav efekat ima. Mnogo manje se masti na moju veliku radost, jer sam muke mučila sa masnim temenom glave, a kada bih bila izložena Suncu osećala bih i veliki svrab glave kog više skoro da nema. Ovi šamponi su tako dobri da koji god izaberete nećete se pokajati rezultatom.

Šampon nam dolazi u pakovanju od 222. ml i meni traje oko mesec dana jer često perem kosu. 





Da li bih ga preporučila vama: Da! 
Ocena pakovanja: 10
Ocena proizvoda:10+
Gde ga možete nabaviti: U Lily objektima, bolje snabdevenim apotekama ili putem njihovog sajta, klikom na  ovde.
Cena: Od 260 RSD ili 2, 12 e.

Da li ste probali biomelem šampone? Koje šampone vi koristite?

2 коментара:

  1. Koristim dugo Biomelem šampone i probala sam bar desetak vrsta, svaki mi je bio super, niska cena sjajan kvalitet :)

    ОдговориИзбриши