петак, 2. децембар 2016.

Leana - Prirodna Kozmetika

Kažu da je najveća sreća u životu raditi ono što voliš i što te čini srećnim. Još ako tada imamo podršku najmilijih ljudi uspeh je zagarantovan. Danas vam predstavljam Leana - Prirodnu Kozmetiku. Na testiranje sam dobila tri sapuna i jednu univerzalnu kremu. O kremi pričamo u nekom od narednih postova a danas o sapunima koji su na mene ostavili poseban utisak, a zbog čega saznaćete u nastavku ove priče. Prvo što mi se dopalo kod Leana kozmetike jeste to što se kozmetika pravi onog trenutka kada je poručite, a ne nedeljama ili mesecima ranije, što je za svaku pohvalu. Ideja o nastanku i proizvodnji kozmetike se rodila jako davno, jer dame koja pravi Leana kremice godinama pravi proizvode za sebe i svoju porodicu sa pažljivo odabranim najkvalitetnijim sastojcima.
Sapuni ne sadrže parabene, sulfate niti druge štetne sastojke.

Kozmetika nam dolazi u prelepoj kartonskoj kutiji sa nazivom ovog brenda, fino upakovana tako da bi bila idealan poklon vašoj mami, baki ili drugarici. Dobila sam žuti sapun sa eteričnim uljima limuna i eukaliptusa, sivi sapun sa eteričnim uljem paculija uz koji dobijamo drvenu daščicu bankaira porekolom iz Indonezije (možete je poručiti uz bilo koji sapun a ne morate) i braon sapun sa eteričnim uljem badema. 

Sapuni su vizuelno prelepi, sva tri sapuna divno mirišu. Miris se ne zadržava na koži nakon kupanja. Stvaraju jako veliku, kremastu penu kakvu još nisam videla kod sapuna, da ne znam šta je u pitanju pimislila bih da je reč o kupki ili gelu za tuširanje. Ne isušuju kožu, ne izazivaju iritacije jako su blagi i mogu se koristiti i za depilaciju. Nakon kupanja koža nam je jako meka, nežna i hidrirana kao posle nekog tretmana ili pilinga. Pored velike pene i jako prijatnih, zavodljivih mirisa poželećete da ne izlazite iz vode i da ih koristite svakodnevno. Meni se najviše dopao sivi sapun a dašcica je odlična i da nakon kupanja sapun odložite na nju.


Cena ovih sapuna uopšte nije visoka u odnosu na njihov kvalitet. Cena svih sapuna je 200 RSD ili 1, 8 e. Katalog proizvida je u izradi tako da ćete uskoro moći malo bolje da vidite njihovu ponudu. Kozmetiku možete kupiti putem facebook stranice Leana Prirodna Kozmetika. Na stranici je trenutno i veliko nagrađivanje u kom' će biti izvučeno čak pet dobitnica, tako da učestvujte jer ćete možda baš vi imati priliku da uživate u njihovim poklonima.

Praznici se bliže, izaberite svoj izbor proizvoda i obradujte vašu dragu osobu.


Нема коментара:

Постави коментар