уторак, 22. август 2017.

Kupovina Sa BeautyBigbanga #2

 Ćaos, drage moje. Danas vam prenosim utiske o još jednoj divnoj online kupovini sa sajta BeautyBigbang. Na kom možete pronaći mnogo divnih četkica i predmta za ulepšavanje. Dostava je besplatna za sve zemlje.
Paket je stigao za dvadesetak dana, jako dobro zapakovan što je za svaku pohvalu kada su ovakvi predmeti u pitanju a dodatnih troškova carine nije bilo. Prvi deo paketa jesu ove divne četkice, u koje sam se zaljubila čim su stigle. Jako su čvrste, jedna dlačica koja je onako htela da otpadne, otpala je prilikom pranja dok su ostale na svom mestu. Već sam uzela jedne četkice sa ovog sajta i više sam nego oduševljena njihovim kvalitetom, tako da mislim da će se i ove tako pokazati.

Dlaka je izuzetno meka i nežna, nije gruba kao kod nekih četkica i zato mi se jako i dopadaju. Nakon pranja nisu otpadale dodatne dlačice i četkice nisu promenile svoj oblik. Kada smo kod oblika, u ovom setu sam dobila četiri četkice za konturisanje lica i tri četkice za nanošenje senke i ajlajnera. Sve su jako lepe, jedino jednoj četkici nisam našla namenu jer je bukvalno trouglastog oblika. Ako nađem, pišem vam. :-) 
Njihova cena je svega 870, 00 Dinara. 







Drugi predmet koji sam dobila jeste paleta senki za oči, pakovanje je od čvrste plastike, u seb sadrži devet sedefastih senki za oči, čije nijanse su veoma nežne i blage. Uz korišćenje podloge za senku dobićete znatno jači efekat. Minimalno se truse, lako se nanose a pri kraju posta možete videti kako izgledaju na mojim očima, uz korišćenje ovih četkica. Cena palete je 708, 00 dinara.





Jako sam zadovoljna ovom kupovinom, posebno četkicama koje su tako slatke i kvalitetne.
Celokupnu ponudu sajta možete pogledati ovde: Beautybigbang.

5 коментара:

  1. Baš prije koji dan sam gledala ponudu sajta i mnogo mi se dopala, a i cijene nisu previsoke. Četkice su preslatke i dopada mi se ova kombinacija boja.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  2. Cetkice izgledaju mocnooo. Divna recenzija.


    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. WoooW! Preslatke su cetkice♥

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  4. Mnogo mi se dopadaju četkice. ISkreno, malo sam gledala tu tvoju četkicu i stvarno ni sama ne znam zašto bi je mogla koristiti, nadam se da ćeš joj naći namjenu. I usput da ti kažem da si zaista predivna ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  5. Ajoj, malo je reci da sam odusevljena stvarima iz ove kupovine! Kada sam videla post jako sam se obradovala jer sam neko ko obozava kozmetiku! Ove cetkice su predivne, i verujem da su takve i kada je u pitanju njiov rad. Paletica jako simpaticna.Odlicna recenzija draga.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши