среда, 23. август 2017.

Mini Bodycon Womens Peplum Dress

Zdravo, drage dame. Danas možete čitati o jednoj prelepoj kupovini sa Rosegal. sajta, a kako bi ste sve detaljno videle, svaki komad odeće videćete u posebnom postu. Reč je online kupovini, a moji utisci slede u nastavku teksta.
Paket jje stiao jako brzo, za svega deset dana. Jako dobo zapakocvan, kupovina je iznosila 50$ a dodatnih carinskih troškova nije bilo. 
Ovaj put sam se odlučila za dve prelepe, potpuno različite haljine i bermude za muškarca. Kako volim sve da isprobavam, a znam i da mnogo vas kupuje za jači pol odeću sa ovog sajta, znam da vas zanimaju i utisci o muškoj garderobi, jer me dosta vas pitalo za veličine i druge detalje.

Danas ću vam prvo predstaviti belu hajinu,a sutra možete čitati i o crnoj, a naposletku i o bermudama.

Mnogo haljina imam, ali belu samo jednu. Obožavam belu boju i zbog toga sam se odlučila na ovu kupovinu. Haljina prati liniju tela, u predelu iznad grudi ukrašena je crnom čipkom koja je čini posebnom. Ima gola leđa i veže se belom trakom oko vrata, kako bi se napravila mašna. Malo je providna pa je beli veš obavezan uz nju. Materijal je vrlo kvalitetan, veličina je M i potpuno odgovara našoj veličini. Možete je nositi za neke posebne i svečane prilike, nikako za svakodnevne potrebe. U nastavku pogledajte kako izgleda na meni:






Haljinu pogledajte ovde:  Mini Bodycon Womens Peplum Dress.
Sajt možete posetiti ovde: Rosegal.

8 коментара: