понедељак, 28. август 2017.

Side Button Cowl Neck Knitting Sweater - Light Coffee


Pozdrav, drage dame. Online kupovina je postala deo moje svakodnevnice, dosta toga sam poručila u zadnje vreme pa ću danas da vam predstavim deo paketa sa Gamiss sajta. Ovo je moja prva kupovina sa ovog sajta, pa pogledajte moje utiske. :)
Prvi deo paketa je stigao deset dana od poručivanja, ukupna vrednost paketa je bila 50$, sve je bilo lepo zapakovano a dodatnih troškova carine nije bilo. Kako želim sve lepo i detaljno da vidite, svakom komadu odeće posvetiću po jedan post, kako biste sve detaljno videle. Prvo o čemu vam pišem jeste prelepa majica, a u narednim postovima možete videti kako izgledaju dve više nego prelepe haljine kao i komad odeće za jači pol. 


Kao što rekoh, danas vam predstavljam majicu. U toku dana možete videti i utiske o ostalim predmetima. Majicu sam zadnju poručila jer je bila na nekom sniženju, iskreno da vam kažem, kada se radi o majicama tu sam jako, jako probirljiva. Verovatno ste primetile da o njima najmanje pišem ali to je zato što teško pronalazim one koje mi se dopadaju. Ova mi se zaista dopala kada sam je videla ali uživo je mnogo lepša. 



Materijal je jako mek i prijatan, rekla bih da je u pitanju pamuk. Plašila sam se da mi ne bude velika kada sam poručivala, međutim baš je knap. Možete je nositi i kao tuniku i kao majicu, izbor je na vama. Možete je nositi kako u šetnju, izlazak do grada ili negde u goste tako i kući ukoliko želite da se osećate prijatno ili komotno. Više je nego prelepa, materijal je rastegljiv pa verujem da je mogu nositi i neke punije osobe, sada mi je mnogo žao što je nisam poručila u još nekoj boji, pa se nadam da ću uspeti da pronađem jo ovakvih komada.



Više o njoj možete pogledati ovde:  Side Button Cowl Neck Knitting Sweater - Light Coffee.
Celokupnu ponudu sajta možete videti ovde: Gamiss.



4 коментара:

  1. Great post!
    I like you blog so much!
    Following you from now :)
    I will be very happy if you follow me back :)

    valerianest.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj dzemperic, tacnije bluzica, je predivna! Sama boja mi se jako dopada! A i bas je neobicna! Veoma lepo ti stoji! Bas je divna! Odlicna recenzija draga!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. You look so classy. Love the bag! Have a great week! xx

    ОдговориИзбриши