субота, 10. децембар 2016.

Kupovina Putem Interneta

Internet kupovina danas nije tabu tema, šta više postala je deo svakodnevnice. Ranije sam dosta kupovala preko internet stranica jer je brže, povoljnije i ne moram da gubim ceo dan na pešačenje od butika do butika, kao ni da se srećem sa neljubaznim osobljem kom je teško da ugosti mušteriju. 

Kada sam napravila blog morala dam mnogo da istražujem, koji sajt je bolji. Kako je uređen, da li je pregledan, šta nudi svojim kupcima i koliko brine o tome da li će njegovi kupci biti zadovoljni. Danas želim da vam predstavim baš jedan takav sajt za kupovinu kozmetike za kosu, lice i telo koji je mene jako prijatno iznenadio.
Na  Madam Fiary  sajtu možemo kupiti kozmetiku za kosu, lice i telo čiji je uvoznik kompanija DAMB D.O.O. Tu možemo kupiti dobro poznate linije kozmetike kao sto su Subrina Proffesional, Marrakesh, Tange Teazer i druge dobro poznate brendove proverenog kvaliteta. Sajt je nedavno počeo sa radom ali slobodno mogu da kažem da je trenutno najbolje uređen sajt za kupovinu kod nas, vidi se da je rađen sa mnogo pažnje i posvećenosti kako bi svoji potrošači bili prijatno iznenađeni i zadivoljni. 

Pored popusta od 15 % na celu ponudu kozmetike, prilikom kupovine određenog proizvoda vi na poklon dobijate i testere drugih proizvoda. Nisam to još videla na našim sajtovima i to mi se jako dopada, jer na taj način možemo da vidimo da li nam još neki proizvod odgovara i prija našoj kosi ili našem telu.
Moram samo da napomenem, da sajt još uvek nije skroz gotov i da će ponuda biti daleko veća i opširnija. 

Pored  popusta i poklon uzoraka, možete kupiti i praznične poklon setove i obradovati svoju dragu osobu. Pored kozmetike za dame, možete kupiti i kozmetiku za jači pol. Ovaj sajt me jako podseća na strane sajtove sa kojima sam imala priliku da sarađujem jer sam kod njih takođe videla popuste i poklon testere koje kupci mogu dobiti. Izabrala sam sa sajta neke proizvode koje bih htela da vam pokažem a za koje mislim da su povoljni i jako interesantni.
Prvi set koji mi se dopao jeste ovaj Hemp Seed Shower Gel i Hemp Seed Hand&Body losion, set izgleda veoma lepo a kako sam imala priliku da probam ovu kozmetiku ne sumnjam ni da je kvalitetan.
Ovaj set mi se takođe dopao, u njemu dobijate četku za kosu i Nutri Milk sprej, detalje možete videti klikoma na: Wet Brush Dazzlers Nutri Milk Spray.
Kod nas su trenutno popularni šamponi za suvo pranje kose. Odličan preparat za trenutke kada nam iskrsne neki događaj i nemamo vremena za pranje i feniranje kose. Više o ovom proizvodu pogledajte na linku: Dry Shampoon Za Suvo Pranje Kose
Celokupnu ponudu kozmetike možete videti i poručiti na sajtu Madam Fairy Sve Za Žene, klikom na ➨Madam Fiary Online Shop Za Savremene Žene.

A, aktuelnosti vezane za sajt, promocije i popuste možete pogledati na njihovoj facebook stranici klikom na link:  Madam Fiary Facebook Page, tu će vrlo brzo biti i jako vredna nagradna igra kao i još mnogo iznenađenja.  Zbog toga pratite stranicu, jer iznenađenja tek počinju. :-) 

3 коментара:

  1. Mnogo je lakše kupovati online i slažem se da je brže. međutim, mislim da je bolja kupovina u buticima, što se odeće tiče. Često se desi da materijal nije onaj koji piše da jeste, da je providno, veličina ne odgovara. mada, izbor je dosta širi na sajtovima što je jedan veliki plus! ☺
    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  2. Interesantan post,vise puta sam kupovala preko interneta,doduse ne sa ovih stranica i uvek bila zadovoljna,nadam se da cu kad imam para nastaviti tradiciju.

    ОдговориИзбриши
  3. Vrlo zanimljv post samo nastavi ;)

    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши