среда, 21. децембар 2016.

Max Factor Miracle Touch Liqid Illusion Foundation

Već neko vreme koristim Max Factor X Miracle Touch puder. Čim se pojavio na našem tržištu meni je privukao pažnju zbog njegove teksture i drugačije ambalaže.

O proizvodu:
Inovativna vrsta kompaktne podloge koja se, pri dodiru s kožom, transformiše u lagani, gipki fluid, pružajući vrhunski finiš i ravnomernu pokrivenost u samo jednom potezu. Miracle Touch obezbeđuje savršeno prirodan izgled kože, bez težine, linija ili neujedanačenih mrlja.
Puder nam dolazi u okruglom pakovanju od čvrste plastike koje je pola crno - pola providno. Crni deo se otvara i u njemu imamo sunđerčić kojim možemo nanositi puder dok se providni deo pakovanja odvrće i u njemu se nalazi sam proizvod. Mada uz njega dobijamo sunđer za nanošenje, preporučujem da puder nanosite četkicom jer je dosta lakše i higijenski ispravnije. 

U pakovanju dobijamo 11,5 g proizvoda dok u standardnim tečnim puderima dobijamo 30 ml proizvoda. Iz čega možemo zaključiti da je znatno skuplji u odnosu na standardne klasične tečne pudere ovog ranga i da se jako brzo troši. Moja nijansa pudera je 060 SAND, mada imam i 070 SAND ali njega malo ređe koristim jer je znatno tamniji od nijanse 060 koja meni u potpunosti odgovara.

Tekstura pudera je čvrsta ali u dodiru sa kožom postaje kremasta. Ima jako dobru pokrivenost, mogu da kažem da je srednje odlična. Kažem srednje odlična jer mislim da bi mogao trunku bolju pokrivenost da ima u odnosu na njegovu cenu i gramažu.Ne pravi žute mrlje na licu i ne uvlači se u pore. Može da se nadogradi na mestima gde je to potrebno (ukoliko imate neku bubuljicu), ali trajnost pudera je za svaku pohvalu i na zavidnom nivou. Imala sam priliku da više od 12h ne budem kući a puder se nije micao sa lica niti isušivao kožu lica. Nije mi izazvao nikakve bubuljice niti iritacije, čak ni na čelu jer imam masnu T-zonu. Dopada mi se kod pudera što na licu izgleda potpuno prirodno a opet dobro pokrije sve nesavršenosti. Odličan je i za dnevno i večernje šminkanje.
Lagan je, poput kreme, ne zateže lice i nemam onaj osećaj kao da mi je lice teško i prigušeno. Slobodno mogu da kažem da je ovo moj favorit kada su kompakt puderi u pitanju i da sam prezadovoljna istim.
Kao štovidite slike su bez filtera, bez foto shopa i na njima je nijansa 060 SAND.

Ocena 1/10 - 9,5. 

Redovna cena pudera je 1999 RSD ili oko 16 e, trenutno je na sniženju u DM i Jasmin parfimerijama i možete ga nabaviti za 1200 RSD. Kao što rekoh, možete ga kupiti u Liliy, DM- drogerijama, Jasmin radnjama.
Da li ste koristile ovaj puder, kako se pokazao kod vas?


2 коментара:

  1. Divan puder i divna recenzija! Baš je tako kako si napisala i na mene ostavio utisak. Divno!

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican ko zeli prirodan izgled pod uslobom da je koza bez bubuljica.

    ОдговориИзбриши