недеља, 3. септембар 2017.

Moj Šminkeraj: Maskara INGRID Lash Artiste Total Effect


U situacijama kada moram negde da idem a nemam dovoljno vremena kako bih se kompletno i lepo našminkala, ono osnovno što stignem da koristim od šminke jesu maskara i ruž.
Bez ta dva kozmetička proizvoda, ne idem bukvalno nigde, čak ni do prodavnice. Smatram da su kvalitetna maskara i neutralan ruž sasvim dovoljni za takve potrebe, maskara kako bi otvorila pogled i ruž kako bi istakao usne. Danas pričamo o Ingrid Lash Artiste Total Efekt Maskari, čiji je uvoznik kompanija Obradović, a možete je nabaviti na sajtu Kozmetika & Parfemi RS.

Cena ove maskare je svega 399, 00 RSD a da li se isplati kupiti je i da li je ispunila moja očekivanja, saznajte u nastavku posta.


,,Želite li guste, izdužene i uvijene trepavice? Maskara INGRID Lash Artiste Total Effect nudi sve što vam je potrebno da bi vaše trepavice izgledale savršeno.''-kaže nam proizvođač.

Maskara nam dolazi u crnoj, plastičnoj ambalaži i sadrži 12 ml proizvoda. Pakovanje maskare je klasično, crne je boje i ukrašena je zlatnim slovima, odnosno nazivom maskare, ali slova su već nakon prve upotrebe počela da blede i veoma brzo izbledela. Nije mi to uopšte bitno, mnogo mi je bitnije da je proizvod koji kupim kvalitetan, jedino mi je žao što nisam stigla lepo da je uslikam.
Tekstura maskare je crne boje, veoma je gusta a četkica je klasična konusna i omogćava vam ravnomerno nanošenje. Maskara je veoma intezivna, lako se nanosi i ono što je meni najbitnije, jeste da ne stvara grudvice. Značajno će izdužiti vaše trepavice, dati im suptilan volumen i lepo ih uviti. Lepo raščešljava trepavice a da ih ne lepi i one zahvaljujući njoj izgledaju prirodno, popunjeno i izduženo. Možete je nadograđivati koliko god puta želite, grudvica na trepavicama neće biti. 

U svojoj teksturi sadrži i prirodni vosak koji učvršćuje trepavice i daje im efekat profesionalnog makeup-a. Na trepavicama stoji sve do trenutka dok ne odlučite da je uklonite, a to možete učiniti i vlažnim maramicama kao i micelarnim losionom jer se veoma lako skida; bez onih crnih mrlja do polovine obraza prilikom skidanja iste, kao što zna da bude slučaj sa nekim maskarama.

Savršena je za sve dnevne potrebe šminkanja kao i večernje, uz to da je nadogradite bar još jednim slojem maskare. Sigurna sam da bi vam se efekat dopao.

 (Na fotografijama korišćena Ingrid Lash Artiste Total Effect maskara, samo u jednom sloju).

Maskaru možete kupiti na sajtu Kozmetika & Parfemi RS, kao i bolje snabdevenim parfimerijama. Na porudžine iznad 1000 dinara, ostvarujete besplatnu dostavu.

Da li ste koristile ovu maskaru? Podelite vaše mišljenje sa nama.

11 коментара:

  1. Odlična recenzija. Sama četkica maskare mi se veoma sviđa i rado bih je sebi poručila. Nadam se da ću imati priliku ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam iskreno ništa probala od navedenog brenda međutim moram priznati da izgleda vrlo zanimljivo. Odlična recenzija.

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Ceco draga, zaista si predivna, i prelepa! Odusevljena sam ovom maskarom, izgleda jako korisno. Nisam konkretno nju isprobala ali volim Ingrid proizvode i u sustini sam zadovoljna istima. Odlican revju!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман3. 9. 2017. 11:51:00

    Imam ovu maskaru i zaista je jako divna. Drago mi je da se u tebi dopala.

    Adda's life

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post draga :) obozavam Ingrid maskare :) prezadovoljna sam njihovom kozmetikom <3

    ОдговориИзбриши