уторак, 12. септембар 2017.

Pripreme Za Jesen - Kupovina Prelepe Tunike


Hladan period nam polako stiže a ja sam primetila da mi samo još toplije majice za ovo doba nedostaju. Zbog toga sam poručila prelepu tuniku sa Zaful sajta, o kojoj vam danas pričam.

U ovom prvom delu paketa dobila sam naočare o kojima ću vam pričati neki naredni put, i prelepu tuniku koju vam danas predstavljam. Kada sam je poručivala mislila sam da je u pitanju klasična majica jer je bila uvučena u pantalone, međutim, kada je stigla usledilo je prijatno oduševljenje. radi se o tunici. Tunika je sive boje, dužinom leđa ima rajfešlus koji iskreno, i ne treba koristiti jer ja tuniku obučem na navlačenje. U predelu dekoltea ima mali izrez ukrašen pertlama, i to je čini posebnom. 





Materijal je veoma kvalitetan i topao, nežan je i sigurna sam da ćemo se lepo slagati u narednim danima. Mislim da je veoma povoljna, košta svega 10$ i mislim da vredi mnogo više pa vam je toplo preporučujem.

Možete je pogledati i poručiti ovde:  V Neck Lacing Sweater Dress.
Više ovakvih majica možete videti ovde:  Long Sleeve Button Shirt.
Celokupnu ponudu sajta možete videti ovde: Zaful.

2 коментара:

  1. Mislim da je ova majica ili ti ga tunika zaista divna i da je odlična za ovaj period koji nam polako, ali sigurno pristiže. Zaista je odlična ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. cool blouse, dear! i love the details :)

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net/

    ОдговориИзбриши